Dvoch Bratislavčanov vo veku 13-rokov a 15-rokov zaistili policajti ako osoby podozrivé z rozbitia sklenej výplne dverí na gymnáziu

26.02.2013 Bratislava

Dvoch chlapcov vo veku 13 a 15 rokov zaistili dnes o 03.00hod ráno policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV ako osoby podozrivé z rozbitia sklenených dverí na gymnáziu na Tilgnerovej ulici v Bratislave.
Oznámenie o podozrení z vlámania sa do priestorov gymnázia prijali policajti krátko pred 03:00hod. Po príchode na miesto hliadka polície zistila, že na budove gymnázia bola rozbitá sklenená výplň dverí. Policajti zaistili podozrivé osoby krátko po rozbití sklenenej výplne na základe popisu na Kempelenovej ulici v Bratislave. Chlapcov následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Obaja boli v tom čase pod vplyvom alkoholu. Rodičov chlapcov policajti následne vyrozumeli, kde sa ich deti nachádzajú. Vec je v súčasnosti štádiu objasňovania priestupku proti majetku, priestupku proti verejnému poriadku a priestupku na úseku ochrany pred alkoholizmom a inými toxikomániami.
 
Tatiana Kurucová
oddelenie komunikácie a prevencie
 
 

Vyberte región